Hvor meget koster det?

Som historiefortæller er opgaverne altid meget forskellige, og stort set altid skræddersyet i forhold til det enkelte arrangement. Derfor er nedenstående priser vejledende.
Ønsker du en konkret pris til netop dit arrangement, er du meget velkommen til – helt uforpligtende – at kontakte mig for at høre nærmere.

Som vejledende priser har vi følgende:

  • Ca. 30 minutters fortælling: 350 kr.
  • Ca. 60 minutters fortælling: 650 kr.
  • Aftentillæg: 200 kr.

Skal jeg fortælle allerede eksisterende værker, kræves der sjældent forberedelsesgebyr, men ved nyt repertoire kan det være nødvendigt; især ved større projekter.

Hvad koster levende fortællinger
Hvad koster en historiefortæller?

Hvad skal der fortælles?

Jeg har nogle tidligere optagelser af mig selv som historiefortæller, som kan ses på siden med historier.

Af eksempler på historier skrevet specifikt til det enkelte arrangement kan nævnes historien om søhelten admiral Niels Juel og den omskrevede udgave af H. C. Andersens Kun en spillemand. Begge historier er skrevet til Valdemars Slot i efterårsferien 2013.

Et eksempel er historierne om tre kvindelige kunstnere i Vamdrup og deres individuelle værker. Der er tale om Elise Heide-Jørgensen og hendes statue Siddende pige, Tove Skov Larsen og hendes skulptur Frøet, og til sidst også Pia Norman og hendes maleri af dyr i bevægelse.

Hvordan betaler man?

Regningen bliver sendt over e-mail, hvor ydelsen og beløbet er beskrevet. Betalingen foregår typisk ved en bankoverførsel, kontakt ved ankomsten eller via MobilePay.

Har jeg skrevet en ny historie til jeres arrangement, vedhæftes denne selvfølgelig også.

Hvor foregår det henne?

Jeg tager ud i Odense og Middelfart uden yderligere beregning, men ligger arrangementet udenfor disse områder, opkræver jeg et kørselsgebyr.

Jeg har været ude som historiefortæller mange forskellige steder – heriblandt i børnehaver, på Nyborg Slot og Valdemars Slot, til små og store festivaller, til konfirmationer, til jubilæer og mange andre steder.

Jeg kører altså gerne efter både store og små arrangementer, så kontakt mig for at høre om jeg har mulighed for at komme på besøg hos jer.

Del denne side på de sociale medier…